Home » , , » Contra

Contra

Written By engin on 21 Şubat 2013 Perşembe | 19:08

Contra oyununu belki hatırlarsınız atari oyunlarının en sevilen savaş oyunudur.Contra nes tabanlı 8 bit atari oyunudur.Şimdi oynuyanlar bile vardır belki.
Ana karakter cephane sınırsız miktarda bir tüfek ile donatılmıştır.Oyuncu aynı zamanda hareket ve yangın sekiz yönde yanı sıra, hareket, atlamak ya ateş ederken aynı anda atlayabilirsiniz. Herhangi bir düşman, kurşun veya diğer tehlikeli gelen tek bir vuruş anında oyuncu karakteri ölecek ve mevcut silah kaybolacak.

Oyunda 10 alanlar üzerinde bulunmaktadır.  Contra aşamaları iki tür vardır.Standart yan görünüm aşamalarda ilave olarak, aynı zamanda Ters oyuncu karakter arkasından da görüldüğü ve devam etmek için arka plan doğru hareket ettirmek zorunda olduğu aşamaları bulunmaktadır. Bu "3D labirent" aşamaların her biri, oyuncu baz çekirdek ulaşmak için temel savunma mücadele gerekir olan bir düşman bir baz koridor içinde ayarlanır.3D labirent aşamalar sırasında, üst ekranda bir süre birlikte tabanının haritasını görüntüler. Her labirent aşamada oyuncu daha büyük bir sensör ortaya çıkarmak ve onu yok etmek için sensörler yanıp sönen bir dizi yok etmelisiniz hangi taban, özünde bir "3D Sabit" sahne kümesi tarafından takip edilir.

Contra da iki oyuncu kooperatif modu bulunuyor. Her iki oyuncu da aynı ekran işgal ve eylemleri koordine etmelidir.Ekranı ileriye kaydırma olmayacak, ve yavaş bir oyuncunun ortağı için ölümcül olabilir gibi geride Bir oyuncu, ortağı için sorunlara neden olabilir.Avrupa sürümü, Gryzor, eş zamanlı 2-oyuncu modu özelliği değildir. Bunun yerine, her iki oyuncu sırayla bir oyuncu ölür zaman, diğer turunu alır.
Share this article :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder