İnternet çöplüge dönüşüyor

Written By engin on 28 Şubat 2013 Perşembe | 19:44



3-5 kuruş daha fazla para gelsin diye spam yapanlar ne yazıkki interneti çöplüge dönüştürüyorlar.Bu çok üzücü bir durum insanlar artık aradıklarına ulaşamıyor ulaştıgındada zorla reklamlara tıklamaya veya üye olmaya zorlanıyor.

Günümüzde haber sitesi diye geçinen ama ne yazıkki hit gelsin diye adult bile kasan siteler var.Haber sitesine giriyorum 2013 en güzel twitter kızlarının mail adresleri yazıyor.

Linkleri gizliyenler : Bunlardan 2 sini söyleyim webmastersitesi ve frmtr.Bu 2 site çok gereksiz ve spam yapmakta üstüne yok.Webmaster sitesi diye geçinen sitenin etiketleri konularından uzun.Google bu 2 siteyi arama sonuçlarından kaldırmalı.Aslında google bütün linkleri gizliyen siteleri engellemeli.

Eklentiler : internetin çöplük olmasına bu eklentilerde yardım ediyor.Nasıl bir eklentidir ki googleden gelen ziyaretçinin aradıgı kelimeyi etikete dönüştürüyor.Aynı kelimeden aynı siteye giren başka ziyaretçi bakıyorki bu kelimeyle konunun alakası yok.

Hele öyle bir scriptler varki arama motorlarından aradıgınız kelimeleri otomatik siteye ekliyor.Konu yok sadece başlık.

Googlenin yeni resim argoritması google.de de yok neden acaba google.de dekiler yeni argoritma istemiyormu.

Google yabancı sitelere yüksek pagerank veriyor neden acaba onlar googleyi tehtitmi ediyor

Youtube kazançları türkiyeye kapalı google türkiyenin insanlarını sevmiyormu

Adsensede türkiyedekiler kolay yasaklanıyor Siz ozaman yandexci olun :)

Googlenin yeni resim argoritması neden başka ülkelerde yok ? Çünkü bizim türk milleti okadar zeki ki aynştayn görse ben kimmişim der.Googleden resim aramaya gelen lop otomatik siteye çekiliyor :)

Pagerank alan satıyor.Pagerank satımı yasak.Hadi ona birşey demiyorum bizim türk milleti okadar çekemezdir ki 1 kişi link satsa gider şikayet eder.Sitenizi koyarsınız 2 saat sonra pagerank degeriniz 0 a inmiş.Eger şikayetler olmasa google pagerank bakımından bukadar cimri olmazdı herkez hakkettigi pr degerini alırdı.

Youtube bizi sevmiyor türkiyeye kazanç kapısını açmadı :) Açmadı ama bizim türk milleti onunda çaresini buldu bagla amerika hesabına sonra adsenseden al.Bakın youtube spamdan geçilmiyor biliyorsunuz işte :)

Adsene hesabı kolayca kapatılıyor :) Sen reklamlardan para kazanmak için hile yap,proxy ile reklamlara tıklat,üyeleri zorbalıkla reklamlara tıklat,bilinmedik hileler yap ben olsam sana reklam bile vermem.Git yandexci ol.


Kısacası arkadaşlar artık işin içine büyük sitelerde girdi.İnterneti iyice çöplük yapıyorlar.Ne yazıkki bizim türk milletinde para hırsı var.Bu yüzdende internet yakında çöplük olacak google yeni argoritmalar çıkartacak yine büyük siteler işin içinden sıyrılacak ve spam yapmaya devam edecekler.

Share this article :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder