Home » , , , , » Seo bu nasıl olur demek degildir

Seo bu nasıl olur demek degildir

Written By engin on 19 Şubat 2013 Salı | 16:33


Balzılarımızı işi gücü yok gidiyor webmaster forumlarında aglıyorlar.Bu site nasıl böyle olur bu sitenin pagerankı neden bukadar yüksek bu site niçin böyle vs.
 Arkadaşlar yapmayın lütfen başkasını hafife almayın demekki öyle iyi yere gelmiş ve iyi rank almışsa çalışıyor.Siz sanıyorsunuz ki adam siteyi dün açıyor bugün anahtar kelimede o işler öyle degil.

Öncelikle yapılan en büyük hata 1 seo taktigi denememizdir ve işe yaradıgında onu webmaster forumunda paylaşmamızdır ama ne yazıkki en büyük hatalardan biridir bu çünkü taktiginizi paylaşırsanız taktiginiz kısa süre içinde patlayacaktır.Şimdi taktigimizi kimseye ögretmemeyi ögrendik.

Webmaster forumlarında zaman kayıp etmeyin 
Adam sitesine günde 1 konu açmaya üşeniyor ama webmaster forumlarında 20-30 tane konu açıyor.E ozaman niye şikayet ediyorsun ? bu sitenin neden rankı yüksek bu site neden bu kelimede diye.Böyle yaparsanız o site kelimesinden düşmüyecektir.

1 paravan blog açın takdikleri onda deneyin 
Evet 1 paravan blog açın buldugunuz yöntemleri onda deneyin eger yöntemler işe yarıyorsa kendi blogunuza deneyin.

Çok konu çok hit degildir 
Balzı spamcı arkadaşlar çok konuyu çok hit sanarlar.100 konu açıp arka sıralarda olmaktansa 1 konu açın ilk sıraya oturun 100 konudan daha çok hit gelecektir.

Evet arkadaşlar kısaca seo kıskançlık demek degildir.Siteniz düzgün olsa googlenin yeni argoritmaları sitenize işlemez.
Share this article :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder